castellanocatalà
Seleccioneu pla: 
Començant per les àrees Començant per les àrees

És fascinant començar amb activitats noves i tenir les sabates per estrenar. Ara provem si van a la ...

Anem provant més edicions Anem provant més edicions

S'han de provar totes les eines per no tenir sorpreses. Per això són eines, i poden permetre donar l...

Provem plantilles internes! Provem plantilles internes!

Amb aquest escrit anem a veure si ens funcionen com esperem....

CONSULT

1. Recuperació econòmica i ocupació
75.1%
 
 
 
 
 
 

1.1 Projectar la ciutat i els seus eixos estratègics (salut mental, entorn natural i patrimoni cultural) i enfortir les relacions externes de col·laboració
72.1%
 
 
 
 
 
 

Objective: Des de 2007, Sant Boi ha apostat per ser una referència pel que fa a la salut mental. Aquesta aposta de llarg recorregut ja ha donat importants fruits, com el nou Hospital General. Cal donar continuïtat a aquesta feina amb noves iniciatives, com la instal·lació a la ciutat de la seu del Clúster de Salut Mental de Catalunya. Així podrem atreure inversions cap a Sant Boi i crear ocupació en un sector emergent com el de salut. Treballarem perquè el Parc Agrari sigui un motor econòmic i farem del nostre patrimoni cultural un element de projecció exterior.


1.2 Promoure la innovació del sector empresarial i comercial per millorar l’economia local i generar ocupació
76.6%
 
 
 
 
 
 

Objective: Hem de contribuir a reactivar l’activitat econòmica en l’actual situació de crisi i pèrdua de llocs de treball. Per aconseguir-ho durem a terme un pla de millora dels polígons industrials, que inclourà mesures per facilitar l’obertura de nous negocis. També donarem un nou impuls al comerç local mitjançant accions com la remodelació del Mercat de la Muntanyeta o la potenciació dels eixos comercials per tal que comprar a Sant Boi sigui més còmode i agradable. El Fòrum empresarial i el Fòrum del comerç seran dos punts de trobada imprescindibles per propiciar aquest impuls.


1.3 Treballar per la qualitat de la ciutat, fent-la més segura, sostenible i accessible i potenciar el transport públic
80.4%
 
 
 
 
 
 

Objective: Tornarem a prioritzar l’aparcament i la circulació, dues de les principals preocupacions ciutadanes. Posarem en marxa els aparcaments públics Baldiri Aleu i Joventut i en farem un altre a la plaça de la Generalitat. Veurem atesa una reivindicació històrica gràcies a la construcció de la nova variant entre l’autopista C-32 i el cinturó del Litoral, que ens farà oblidar les cues de la Parellada. Continuarem vetllant per la qualitat de l’espai públic als barris. La millora de les línies d’autobús, el seguiment de la nova R3 de Rodalies i de la possible arribada del metro seran també les nostres prioritats.


CARRIED OUT TOTAL: 71.59%
State

Link permanent: 

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00  -   Legal Notice  -   Login


Developed by Cicle, Serveis Informàtics