castellanoenglish
Seleccioneu pla: 
Començant per les àrees Començant per les àrees

És fascinant començar amb activitats noves i tenir les sabates per estrenar. Ara provem si van a la ...

Anem provant més edicions Anem provant més edicions

S'han de provar totes les eines per no tenir sorpreses. Per això són eines, i poden permetre donar l...

Provem plantilles internes! Provem plantilles internes!

Amb aquest escrit anem a veure si ens funcionen com esperem....

INTRODUCCIÓ

      EL PLA DE CIUTAT 2012-2015

 

      És el principal instrument de planificació estratègica amb el que compta la nostra administració local que integra l’estratègia, el conjunt de polítiques i l’acció de govern/ciutat per als propers quatre anys.


Es configura doncs amb el nostre full de ruta, instrument que prioritza les accions a realitzar durant l’actual mandat, amb una visió més realista, adequant-la a les necessitats de la ciutadania, en un entorn canviant.

 

      Element important i diferencial d’aquest instrument de planificació estratègica el configura el fet de recollir en el seu redactat la visió concertada de les dues forces polítiques (PSC-PM i ICV-EuiA-EPM) que constitueixen l’equip de govern per aquest nou mandat aixì com la capacitat integradora en la seva formulació d’algunes de les aportacions que han tingut el seu origen en els diferents processos participatius endegats i que ha permès ser permeable a la participació i sensibilitat ciutadana.

 

      El Pla de Ciutat 2012-2015 s’ha centrat en identificar els aspectes prioritaris i les estratègies a seguir per aconseguir els objectius desitjats amb la perspectiva dels quatre anys de mandat. Cada any s'elaborarà un Pla d'actuació municipal en el qual es programaran les accions i objectius anuals en base als diferents escenaris pressupostaris.

 

      EIXOS D'ACTUACIÓ ESTRATÈGICA PLA DE CIUTAT 2012-2015


El pla identifica i prioritza els grans problemes existents al nostre municipi i planteja com donar resposta, amb 3 grans prioritats, amb 10 compromisos o finalitats que orienten el camí i amb 33 objectius estratègics que estableixen el com fer front a aquest problemes identificats.

 

      Tres grans prioritats:

 

      Recuperació de l’Activitat Econòmica, el Comerç i l’Ocupació


En l’actual context de crisi, hem d’estar atents a totes les oportunitats. No partirem des de zero, sinó que aprofitarem els punts forts de la ciutat, com ara la relació amb la salut mental, per crear activitat econòmica i nous llocs de treball.

 

      Cohesió social


Treballarem per una ciutat socialment equilibrada, capaç d’atendre més que mai les necessitats de les persones més vulnerables. Apostem pel benestar social de les santboianes i els santboians, per la redistribució dels recursos, per la convivència i per la justícia social com a valors irrenunciables.

 

      Qualitat democràtica


Fonamentarem les nostres polítiques en la transparència i el rigor, en la complicitat amb tots vosaltres, en l’exercici honest dels valors essencials de la democràcia i en fer-vos protagonistes actius dels assumptes públics.

 

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00  -   Avís Legal  -   Login


Desenvolupat per Cicle, Serveis Informàtics